02 jan 2023

Nieuwjaarswensen van Kilian en Laura, covoorzitters van Jong Groen

2022, dat was een heftig jaar. Zowel voor ons persoonlijk als voor onze planeet en de maatschappij. We hopen toch vooral dat 2023 beter wordt. We hopen dat de wapens zwijgen en vrede terugkomt in Oekraïne maar ook in andere landen waar conflict is zoals in Soedan, Afghanistan, Jemen... We hopen dat er geen mensen meer op straat moeten slapen en dat we alle mensen op een menswaardige manier kunnen behandelen.

We hopen op structurele oplossingen om de armoede aan te pakken. We hopen op een versterking van de democratie en de mensenrechten, hier bij ons en over de hele wereld. We hopen op ambitieuze klimaatdoelstellingen. We hopen op dit en nog zoveel meer om onze planeet en elke persoon een mooie toekomst en een mooi 2023 te kunnen geven. 

We hopen dat jullie willen blijven verder werken aan een nieuw en geweldig Jong Groen jaar, samen met ons. We hopen dat we ons gezamenlijk zullen blijven amuseren op elke activiteit, dat we nieuwe vriendschappen sluiten en huidige vriendschappen nog versterken. We hopen op nieuwe liefdes in onze organisatie, op kwetsbaarheid durven tonen bij elkaar en op een safe space waarbij iedereen zich veilig voelt.

We hopen voor jou, omdat we je zo appreciëren als mens en voor alles wat je doet bij Jong Groen, op welke manier dan ook, dat al jouw wensen mogen uitkomen. Dat je blijft dromen en dat je dromen mogen uitkomen. Dat je weet dat het oké is om even niet oké te zijn. We hopen vooral dat je in het komende jaar oprecht gelukkig bent. 

Wij hopen op een warm 2023, samen met jou en al onze medestanders. Dus daarom wensen wij jou fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Kilian en Laura

Covoorzitters Jong Groen 

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.
#detoekomstisvanons