Aanspreekpunt Integriteit

Stel je problemen vast binnen Jong Groen, of heb je een bezorgdheid en weet je niet waar naartoe? Leg jouw probleem voor aan een van de twee API's (Aanspreekpunt Integriteit). Zij staan klaar om naar jouw verhaal te luisteren én, als jij dat wil, naar een oplossing te zoeken. Alle vragen worden in vertrouwen behandeld.

Ik ben Sielke, 30 jaar en één van de twee aanspreekpunten Integriteit binnen Jong Groen nationaal. Door de jaren heen heb ik me geëngageerd voor verschillende functies binnen Jong Groen, dus ik ken de organisatie best goed.

Professioneel ben ik aan de slag als sociaal werker en doe ik niets liever dan actief luisteren naar verhalen van mensen, pijnpunten blootleggen en meezoeken naar goede, realistische, oplossingen. Mijn taak als API is om signalen op te vangen van zaken die misgaan in de organisatie, om ze aankaarten en aan te pakken waar nodig, maar ook om actief op zoek te gaan naar structurele verbeteringen die ervoor zorgen dat alle leden zichzelf kunnen zijn binnen Jong Groen. Uiteraard met de nodige discretie én met respect voor ieders grenzen. Opmerkingen, vragen, suggesties… blijf er niet mee zitten en neem bel/mail/chat met mij of Jad!

Jad Amine Zeitouni is een actieve jongere die momenteel in het kabinet van Petra De Sutter werkt met tal van ervaringen zowel in mentaal welzijn als in omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Hij is een mannenrolmodel tegen geweld tegen vrouwen en vindt het als inclusief feminist enorm belangrijk om veiligheid te garanderen voor iedereen en consistent grenzen te respecteren.

Maak een melding

#detoekomstisvanons