Aanspreekpunt Integriteit

Heb je vragen, zorgen of wil je gewoon een gesprek voeren binnen Jong Groen? Neem gerust contact op met een van onze twee API's (Aanspreekpunt Integriteit). Ze zijn er om naar je te luisteren en, indien gewenst, samen met jou naar mogelijke oplossingen te zoeken. Alle gesprekken worden vertrouwelijk behandeld.

Met jarenlange ervaring in het jeugdwerk weet ik hoe het reilen en zeilen in een jeugdvereniging verloopt. Samenwerken en komen tot consensus kan soms maken dat je botst en dat kan tekenend zijn voor een vriendschap. Als API wil ik focussen op een daadkrachtige samenwerking waar er ruimte is om zaken over de organisatie uit te spreken.
Voel je je niet op je gemak ik de groep? Of wil je even iets kwijt? Weet dat ik een luisterend oor bied en in alle comfort, wens en veiligheid die je nodig hebt op zoek ga naar een oplossing of iets dat je verder kan helpen om je goed te voelen bij Jong Groen.
Ik ben sociaal werker van opleiding en werk als ondersteuner gelijke kansen en inclusie voor de Ambrassade. Dat is de koepelorganisatie voor het jeugdwerk, waar ook de API-opleiding voor het jeugdwerk wordt georganiseerd. Ik ben dus mee in de expertise en ondersteuning die nodig is voor jou welbevinden bij Jong Groen.

Tina (zij/haar) is 31jaar en woont in Brussel. Je kan Tina bereiken via [email protected]

Mentaal welzijn binnen politieke bewegingen is een belangrijke topic. Deze volgende twee jaren zullen een belangrijke impact hebben op ieder van ons. Ik hoop met mijn ervaringsdeskundigheid binnen de welzijnssector en opleiding sociaal werk leden te kunnen ondersteunen. Ik luister en hoop via deze manier je te kunnen steunen in je weg binnen Jong Groen. Weet dat er geen taboes zijn en dat neurodiversiteit en inclusiviteit in een veilige context een plek heeft bij Jong Groen. Ik zou als API willen ondersteunen vanuit een educatief en persoonlijk luik. Je bent altijd welkom voor een gesprek.

Kevin (die/hun) is 29 jaar en woont in Heverlee, Leuven. Je kan kevin bereiken via [email protected]

Contacteer Tina of Kevin via dit formulier

#detoekomstisvanons