Afdelingen

Jong Groen is overal actief

Niet alleen op nationaal niveau, maar ook bij jou in de buurt, in je gemeente of stad. Via onze lokale afdelingen kunnen jongeren dichtbij huis proeven van groene politiek. Een lokale afdeling verenigt steeds een groep jongeren uit dezelfde regio, gemeente, deelgemeente of district. De groep jongeren stippelt steeds zelf haar werking uit en kan allerlei acties en activiteiten opzetten.

Vind je in het overzicht geen werking of contactpersonen in je gemeente of stad? Maar bruis je toch van de energie en wil je het initiatief nemen om daar verandering in te brengen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we helpen je graag een handje bij het oprichten van je afdeling.

Jong Groen Stu: een groene wind op de campus

Naast de vele lokale afdelingen in steden en gemeenten, is Jong Groen ook actief op universiteiten en hogescholen in Gent, Antwerpen, Leuven, Brussel en Hasselt.

Jong Groen Stu wil groene thema's op de studentenagenda plaatsen en zo meer ruimte bieden voor politiek debat in het studentenleven. Daarnaast organiseert Jong Groen Stu inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor haar medestudenten. Jong Groen Stu is open en laagdrempelig: de werking is er voor àlle studenten die enige interesse hebben in groene politiek.

 

Benieuwd naar de lokale activiteiten die onze afdelingen voor je in petto hebben? Check de lokale kalender!

Shelly
Afdelingsverantwoordelijke Jong Groen


Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws