Agenda

Ontdek hier alle nationale activiteiten van Jong Groen!

Ook benieuwd naar de lokale activiteiten van onze afdelingen? Die vind je via deze link!

 • August 24, 2018 om 04:00 PM tot August 26, 2018 · €45,00 EUR
  Floreal Club in Nieuwpoort , Belgium

  Zomerweekend

  Tijdens het laatste weekend van de vakantie trakteert Groen je in Nieuwpoort op de heetste debatten en verkwikkendste workshops. Dit is jouw last call om ervaringen uit te wisselen en energie te tanken voor het nieuwe jaar.

  Als je minder dan 33 jaar bent, kan je aansluiten bij Jong Groen. Je krijgt een individueel ticket voor twee dagen aan 45 euro, maar je slaapt samen met 5-6 andere Jong Groenen op een appartementje. Als je in juni nog je ticket koopt, krijg je nog eens 10% korting met de promotiecode 'vroegboekjonggroen'. Niet twijfelen dus, join the club now! Tickets koop je hier.

  Alle praktische info en het programma kan je terugvinden via de website van Groen

 • August 28, 2018 om 05:00 PM
  WEDO in Sint-Niklaas, Belgium

  Nieuwe leden-onthaal & Tapas op het Terras!

  Op dinsdag 28 augustus ben je welkom op ons terras voor tapas, gezelligheid en ontspanning. Dit jaar zal het doorgaan in het campagnesecretariaat van Groen Sint-Niklaas! De WEDO biedt naast een gezellig terras ook een zomerbar waar we kunnen afkoelen na een warm zomerweekend.

  • Nieuw bij Jong Groen? Vanaf 17u kan je langskomen voor het nieuwe-ledenonthaal! Maak kennis met de organisatie, het bestuur, onze werking en onze jongerencampagne! 

  • De Tapas worden geserveerd vanaf 18u30! Genoeg food for thought voor nieuwe en wat minder nieuwe leden. Voor de vegi-maaltijd vragen we een bijdrage van €5 (ter plaatse te betalen)

   

  Binnenkort vind je op deze pagina ook het gedetailleerde programma terug. Hou het facebookevent in de gaten voor alle updates (en nodig gerust al wat vrienden uit)!

  Bij Jong Groen is iedereen welkom én daar werken we ook aan. Is het voor jou financieel of praktisch minder haalbaar? Laat het ons weten op raf@jonggroen.be en we bekijken samen de mogelijkheden.

   

  >>> SCHRIJF JE IN VIA DEZE LINK !! <<<


Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws