Agenda

Ontdek hier alle nationale activiteiten van Jong Groen!

Ook benieuwd naar de lokale activiteiten van onze afdelingen? Die vind je via deze link!

 • June 27, 2018 om 11:00 AM tot July 01, 2018
  Sporthome Eeklo in Eeklo, Belgium

  Zomerkamp 2018 & Open Parlement

  Zet je schrap voor Zomerkamp editie 2018! Ook dit jaar kan je als Jong Groen-lid deelnemen aan de volledige vijfdaagse (van 27 juni t.e.m. 1 juli) -of aansluiten vanaf vrijdagavond- in Eeklo!

  Verwacht je aan een hernieuwbare-energie-fietstocht, schaamteloos vertier, Poetry Slam, interessante workshops, vegi bbq, actie en debat... en zoveel meer. Op zaterdag en zondag gaat ook het Open Parlement door.

  Om alle strijdpunten van het Open Parlement te bezichtigen is er maar één adres: openparlement.jonggroen.be

  Inschrijven is verplicht en kan via dit formuliertjehttp://www.123formbuilder.com/form-3767702/Inschrijvingsformulier-Zomerkamp-Open-Parlement-Eeklo-2018

  Wie zich inschrijft mag enkele dagen voor het zomerkamp een mailtje verwachten met alle nodige praktische info en het gedetailleerde weekprogramma. Hou deze webpagina en het facebookevent in de gaten voor eventuele updates (en nodig gerust een handvol vrienden uit).
  Ben je ingeschreven maar kan je er om een of andere reden toch niet bij zijn? Laat dit dan asap weten via rembert@jonggroen.be

   

 • August 24, 2018 om 04:00 PM tot August 26, 2018
  Floreal Club in Nieuwpoort , Belgium

  Zomerweekend

  Tijdens het laatste weekend van de vakantie trakteert Groen je in Nieuwpoort op de heetste debatten en verkwikkendste workshops. Dit is jouw last call om ervaringen uit te wisselen en energie te tanken voor het nieuwe jaar.

  Als je minder dan 33 jaar bent, kan je aansluiten bij Jong Groen. Je krijgt een individueel ticket voor twee dagen aan 45 euro, maar je slaapt samen met 5-6 andere Jong Groenen op een appartementje. Als je in juni nog je ticket koopt, krijg je nog eens 10% korting met de promotiecode 'vroegboekjonggroen'. Niet twijfelen dus, join the club now!

  Begin juli is het volledige programma bekend.


Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws