Jong Groen Gent

Is er te weinig ruimte voor jongeren in je buurt? Erger je je aan de slechte fietspaden en gevaarlijke verkeerssituaties in Gent? Heb je een mening en wil je er iets mee doen? Jong Groen Gent is wat je zoekt!

Jong Groen Gent wil samen met andere jongeren het verschil maken! Heb je zin om deel te nemen aan onze activiteiten of wil je zelf een handje helpen? Zin om eens af te komen of meer te weten? Mail gerust naar gent [at] jonggroen.be en volg ons op onze Facebookpagina.

Agenda

ma 04/12
Jong Groen Gent

Contactgegevens

9000 Gent
0498420685

Lokaal nieuws

Het nieuwe werkjaar staat weer voor de boeg. Om dit nieuwe jaar op te starten, zijn we op zoek naar een nieuwe bestuursploeg. De bestuursploeg bestaat uit één voorzitter, één secretaris en drie bestuursleden. Deze bestuursploeg is verantwoordelijk voor het organiseren van de onze Gentse lokale afdeling van Jong Groen en is het aanspreekpunt voor de leden

Enkele weken geleden legde een Gents burgerplatform een motie bij het Gentse stadsbestuur neer om onze stad uit te roepen als ‘TTIP-vrije stad’. Het stadsbestuur legde deze motie naast zich neer en riep op tot een ‘TTIP light’. Jong Groen Gent wil in het licht van de betoging van vandaag in Brussel, het Gentse stadsbestuur en daarbij de Groen Gent-fractie oproepen om hierop terug te komen.

Pagina's