« Terug

Jong Groen Gent

Jong Groen Gent is actief rond lokale jongerenthema's. We voeren acties, schrijven teksten, organiseren activiteiten en sluiten ons aan bij manifestaties. We wegen op de standpunten van Jong Groen en kunnen als afdeling van Groen Gent zaken aankaarten bij het stadsbestuur.

Jong Groen Gent bestaat dankzij de inzet onze talrijke leden en sympathisanten! Wil je ons leren kennen? Iedereen is welkom op al onze activiteiten! Je stuurt best een bericht naar onze facebookpagina of ons e-mailadres als je betrokken wilt worden bij onze werking. Door onze facebookpagina te volgen en je aan te sluiten bij de facebookgroep 'Jong Groen Gent Intern' zal je het best op de hoogte zijn, maar je kan ons via alle onderstaande kanalen volgen en contacteren!

Wil je Jong Groen Gent 'serieuzer' leren kennen?  

[email protected]

 @jggent

 m.me/jggent

 jong_groen_gent

 

Bestuursjaar 2023 - 2024

Dit jaar telt de bestuursploeg 8 + 1 leden. 

Thibaut Duthois en Laura Schuyesmans zijn de co-voorzitters. Zij coördineren de werking van Jong Groen Gent.

Sarah Van Acker zal de werkgroep politiek vanuit het bestuur trekken. Deze werkgroep vormt standpunten, opinieteksten, acties, ...

Steven Arents is ons talent communicatie & visuals

De functies van de andere bestuursleden zijn niet zo duidelijk afgebakend. Afhankelijk van de activiteiten en uitdagingen die op ons pad liggen en de draagkracht van de bestuursleden, verdelen we de taken.

Sarah Plaizier is ons contactpersoon rond de werking van Jong Groen Stugent (die actief zijn aan de Ugent en Hogent), en bestuurslid van Jong Groen Gent. Jong Groen Gent en Stugent zullen elkaar dit jaar versterken in de werking.

 

Naast het bestuur hebben we veel actieve leden, die ook initiatieven nemen voor activiteiten, standpunten, enz.

Onze werking wordt verder ondersteund door de vertrouwenspersonen. Aarzel niet om hen te contacteren als je met iets zit. Je kan bijvoorbeeld eens afspreken via Instagram of Facebook.   

 

 

#detoekomstisvanons