22 Mar 2021 | 19:15

Amendementenavond II: Migratie, Gender en Diversiteit en Armoedebestrijding en Leefomstandigheden (inclusief wonen)

Zin om mee onze huidige standpunten onder de loep te nemen? Ben jij geïnteresseerd in migratie en alles wat erbij komt kijken? Ben je een voorvechter van gendergelijkheid en diversiteit? Heb je een duidelijke visie over hoe we armoede moeten aanpakken en hoe we de leefomstandigheden in België kunnen verbeteren? Kom dan zeker naar de tweede amendementenavond ter voorbereiding van het amendementencongres (24/04).

We behandelen die avond gelijktijdig 3 thema’s in verschillende break-outrooms: Migratie, Gender en Diversiteit en ten slotte Armoedebestrijding en Leefomstandigheden (inclusief wonen). 

We beginnen stipt om 19:30 via het platform Zoom. Zowel mensen met inhoudelijke kennis als mensen die gewoon mee willen nadenken zijn meer dan welkom. Het bestuur en de werkgroep standpunten zorgen voor de nodige ondersteuning dus aarzel niet om je in te schrijven, alle hulp is meer dan welkom!

Zit je nog met vragen? Stuur een berichtje naar Kilian Vandenhirtz (bestuurslid basisdemocratie en standpuntenbepaling) of stuur een mailtje naar [email protected].


Let op: je moet lid zijn van Jong Groen om deel te nemen aan deze activiteit.


PRAKTISCH

 • Schrijf je in voor Amendementenavond I via onderstaande knop.
 • Kies na inschrijving voor 1 van de 3 thema's waaraan je wil meewerken: 'Migratie', 'Gender en Diversiteit' of 'Armoede en Leefomstandigheden'.
  Dat kan via de link in de bevestigingsmail of door meteen de vragen te beantwoorden via de survey-webpagina waarop je terecht komt na inschrijving (inloggen verplicht).
 • De te amenderen teksten vind je als pdf terug in de bevestigingsmail en worden je ook nog toegestuurd. Lees deze zeker al vooraf en zet je inhoudelijke en vormelijke opmerkingen op een rijtje.
 • Hou je inbox en het Facebookevenement in de gaten want we sturen je nog de nodige info om deel te kunnen nemen via Zoom.
 • Bel op 22/3 tijdig in. Na een korte intro kom je dan in 1 van de 3 break-outrooms terecht.
 • Je eerste Zoom call? 
  • Download en installeer Zoom nu al (gratis). Meld je enkele minuten voor de start aan en test je verbinding en apparaten.
  • Vul je naam in bij het aanmelden, zo weten we wie wie is.
  • Nog nooit een videogesprek gedaan via ZoomDit filmpje helpt je op weg.

 

Honger naar nog meer inhoudelijke input voor en met Jong Groen?
Reserveer alvast het amendementencongres (24/04) in je agenda, kom ook naar Amendementenavond I op 15/03 (thema's Europa en Internationale Politiek, Democratie en Staatsstructuur en Lokaal) en de Vorming 'Eerste Hulp bij Amendementen' op 31/3Deel je kennis met de leden van Jong Groen of sluit je aan bij het Trainerscollectief!

 

Schrijf je in

Kom je?

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›

18 jul 2024 | 19:30
Meet and Green Jong Groen Gent!

Ook in de zomermaanden zitten Jong Groen Gent niet stil. Naast een kennismakingsmoment voor nieuwe leden (8 juli), ons zotte Open Clean Air Festival (8 sept) en onze Gentse Feesten...

Lees verder ›
Gent, België
21 jul 2024 | 19:30
Met Jong Groen Gent naar Gentse feesten!

De zomer is in het land! Tijd om te feesten gelijk de beesten! Met Jong Groen Gent gaan we de Gentse Feesten onveilig maken! Ben jij er ook bij? Iedereen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons