05 May 2024 | 13:00

Met Jong Groen naar 505 - Concerten voor menselijkheid!

Doe mee met Jong Groen op 505 - Concerten voor een dag vol geweldige muziek, inspirerende sprekers en bovendien is het helemaal gratis! Sluit je aan bij mensen die een verschil willen maken voor een wereld van menselijkheid en solidariteit. Jouw stem is essentieel!

Vind je het belangrijk dat we onze menselijkheid niet verliezen en nooit loslaten? Dan is dit jouw kans om mee te komen en je stem te laten horen. Of je nu strijdt voor vrede in conflictgebieden, tegen armoede of tegen racisme, bij 505 - Concerten vind je gelijkgestemden die opkomen voor een menselijke samenleving.

We laten onze stem horen omdat het kan, omdat het moet, omdat menselijkheid altijd voorop staat. Doe mee en maak het verschil!

Check zeker de facebookevent van de organisatoren voor meer info!

Tot op 5 mei!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons