24 Apr 2024 | 19:30

Duurzaamheidscafé StuGent

Het Gouden Mandeken Pensmarkt 9 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Kom op woensdag 24 april naar ons duurzaamheidscafé. Tussen pot, pit en theetjes bespreken wij gezellig alle wereldproblemen, of toch die waar jij zin hebt om die avond om te babbelen. Het wordt een avond vol verhalen, hoop en goesting om de wereld te veranderen.

Het doel is zeer simpel, wij voorzien een gezellig café (locatie: Gouden Mandeken), toffe mensen met interessante ideeën en jij moet enkel opdagen 😉 Je kan jouw verhaal delen, waarom doe jij wat je doet? Wat betekent duurzaamheid voor jou? Of je kan in gesprek gaan met andere sprekers. Of je kan gewoon komen luisteren. Je bent welkom!

In een veilige omgeving, waarin we respect hebben voor elkaar, raken we op café een aantal duurzaamheidsthema’s aan en gaan we hierover met elkaar in een open gesprek.
Ben jij erbij? Neem ook je vrienden maar mee, want het wordt gezellig.

 

Check ook onze facebookevent!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons