14 Jul 2021 | 12:00

Zomerkamp 2021

De Hoge Rielen Molenstraat 62 | Kasterlee 2460 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Het Jong Groen zomerkamp! Dat is een korte week (of een lang weekend) vol workshops, wandelingen, debatten, feest, quizzen, eten en vooral gezellig samen zijn!


Wanneer? Van woensdag 14 tem zondag 18 juli. Je kan ook aansluiten op vrijdagavond 16 juli!


Waar? De Hoge Rielen in Kasterlee, de thuisbasis van Jong Groen Kempen! Een enorm domein met heel wat mogelijkheden om er een top week van te maken! Weekenddeelnemers kunnen er dit jaar ook voor kiezen om in hun tentje op het domein te kamperen.


Thema? Duurzame mode in een eerlijke economie: 'stof tot nadenken'


Mag dat wel, zo middenin corona? Ja hoor! Wij houden ons strikt aan de regels van het jeugdwerk. Zo zijn we zeker dat alles super veilig verloopt! Je kan de regels hier nalezen: https://ambrassade.be/nl/jeugdwerkzomer


Inschrijven? Schrijf je snel in via dit online formulier
We hanteren ook dit jaar een vrij keuzetarief zodat leden die het niet zo breed hebben kunnen deelnemen dankzij de solidaire bijdrage van andere deelnemers.

Nadat je je inschrijft, word je enkele dagen voor het zomerkamp toegevoegd aan een whatsappgroepje -tenzij je dat niet wil- en ontvang je een mailtje met alle nodige praktische info (gedetailleerd programma, benodigdheden, routebeschrijving etc.). Alle gegevens die je met Jong Groen deelt worden in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving. Volzet? Dan kom je op een wachtlijst terecht. In dat geval geven we je natuurlijk een seintje. Maar treuzel niet te lang...

Stay tuned, hou dit Facebookevent en je inbox in de gaten ... zo kom je ook te weten welk programma de zomerkampwerkgroep je zal voorschotelen


VRAGEN? ONDERSTEUNINGSNODEN? JE INSCHRIJVING WIJZIGEN OF ANNULEREN?
Via het inschrijvingsformulier kan je alvast al je vragen en bezorgdheden kwijt met betrekking tot toegankelijkheid van de activiteiten, financiële en andere drempels om deel te nemen, bezorgdheden over kamerverdeling, allergieën en andere belangrijke medische info etc. Alle inschrijvingsinfo wordt in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving. We zoeken graag samen met je naar een oplossing voor eventuele ondersteuningsnoden.
Je kan natuurlijk ook steeds rechtstreeks met al je vragen terecht bij Laura Schuyesmans, bestuurslid Vrijwilligersbeleid en coördinatrice van deze zomerkampeditie (via een Facebookberichtje of [email protected]). Ook Rembert, medewerker bij Jong Groen, staat steeds tot je beschikking. Stuur gerust een mailtje naar [email protected].
Ben je ingeschreven maar wil je nadien je inschrijving wijzigen of annuleren? Neem dan meteen contact op met Rembert.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons