09 Jul 2020 | 11:30

Zomerkamp 2020

Duin en Zee Fortstraat 128 | Oostende 8400 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Geen zomer zonder Jong Groen-zomerkamp! Zelfs in Corona-tijden willen we jullie een onvergetelijke zomerweek aanbieden.

Dit jaar verblijven we in Jeugdverblijfcentrum Duin en Zee in Oostende, de thuisbasis van Jong Groen Middenkust!

Binnen ons jaarthema 'Samenleven & Identiteit' focussen we ons dit jaar binnen onze eigen contactbubbel op privileges en discriminatie, in het bijzonder met betrekking tot racisme, (kans)armoede en genderongelijkheid. Binnen het zomerkampthema 'The Happy Few' werpen we een kritische blik op onszelf, onze groep, de maatschappij en de politiek... en binden we de strijd aan met alle vormen van uitsluiting.

Een zomerkamp is in deze tijden niet evident. Maar met de steun van experten en in samenspraak met o.m. De Ambrassade, zorgen we ervoor dat we alle coronamaatregelen en richtlijnen zullen respecteren. Verwacht je dus aan een gezellige vierdaagse of weekend met zee, strand, politiek, zonnebrandolie, ontsmettingsgel en contactbubbels :) 

De zomerkamp-werkgroep is druk in de weer met het ineenboksen van een boeiend programma. We bekijken nog even welke activiteiten we kunnen organiseren zodat we jullie niet alleen een gezellig en boeiende, maar ook een veilige week kunnen voorschotelen. We hopen dus ook dit jaar interessante uitstapjes, vormingen, workshops en acties te regelen, een toffe fietstocht en veggie-bbq te organiseren, en een debat tussen de verschillende jongerenvoorzitters op te zetten. Hou het Facebookevent dus zeker in gaten voor alle updates! 


INSCHRIJVEN?

Je kan ofwel deelnemen aan de volledige vierdaagse (nee, geen 5 dagen dit jaar) of vanaf vrijdagavond aansluiten voor het weekend. We hanteren ook dit jaar een vrij keuzetarief zodat leden die het niet zo breed hebben kunnen deelnemen dankzij de solidaire bijdrage van andere deelnemers. Let op, inschrijven is verplicht. Gelieve dit formulier in te vullen én tijdig het correcte bedrag over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2020'. Je vindt de nodige uitleg over het keuzetarief terug in het formulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.
Wie zich inschrijft, wordt toegevoegd aan een whatsappgroepje en ontvangt enkele dagen voor het zomerkamp een mailtje met alle nodige praktische info. Alle gegevens worden in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving.

Omwille van coronamaatregelen, uitgewerkt in overleg met o.m. De Ambrassade vzw en conform de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, verblijven we in een 'contactbubbel' van maximaal 50 deelnemers. Indien volzet kom je op een wachtlijst terecht. Wie tot voor 5 dagen voor het zomerkamp ziek is mag niet deelnemen maar kan kosteloos annuleren.

Vragen die je niet kwijt kan via het inschrijvingsformulier? Laat het asap weten aan de JG medewerker via [email protected] of geef een gil via het Facebookevenement !

Vergelijkbare gebeurtenissen

Leuven, België
22 jun 2024 | 19:30
APRES-KIES

De verkiezingen komen eraan en hoewel we niet precies weten wat de toekomst brengt, weten we één ding zeker: we gaan het samen beleven! Daarom nodigen we je uit voor...

Lees verder ›

17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons