09 Jul 2020 | 11:30

Zomerkamp 2020

Duin en Zee Fortstraat 128 | Oostende 8400 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Geen zomer zonder Jong Groen-zomerkamp! Zelfs in Corona-tijden willen we jullie een onvergetelijke zomerweek aanbieden.

Dit jaar verblijven we in Jeugdverblijfcentrum Duin en Zee in Oostende, de thuisbasis van Jong Groen Middenkust!

Binnen ons jaarthema 'Samenleven & Identiteit' focussen we ons dit jaar binnen onze eigen contactbubbel op privileges en discriminatie, in het bijzonder met betrekking tot racisme, (kans)armoede en genderongelijkheid. Binnen het zomerkampthema 'The Happy Few' werpen we een kritische blik op onszelf, onze groep, de maatschappij en de politiek... en binden we de strijd aan met alle vormen van uitsluiting.

Een zomerkamp is in deze tijden niet evident. Maar met de steun van experten en in samenspraak met o.m. De Ambrassade, zorgen we ervoor dat we alle coronamaatregelen en richtlijnen zullen respecteren. Verwacht je dus aan een gezellige vierdaagse of weekend met zee, strand, politiek, zonnebrandolie, ontsmettingsgel en contactbubbels :) 

De zomerkamp-werkgroep is druk in de weer met het ineenboksen van een boeiend programma. We bekijken nog even welke activiteiten we kunnen organiseren zodat we jullie niet alleen een gezellig en boeiende, maar ook een veilige week kunnen voorschotelen. We hopen dus ook dit jaar interessante uitstapjes, vormingen, workshops en acties te regelen, een toffe fietstocht en veggie-bbq te organiseren, en een debat tussen de verschillende jongerenvoorzitters op te zetten. Hou het Facebookevent dus zeker in gaten voor alle updates! 


INSCHRIJVEN?

Je kan ofwel deelnemen aan de volledige vierdaagse (nee, geen 5 dagen dit jaar) of vanaf vrijdagavond aansluiten voor het weekend. We hanteren ook dit jaar een vrij keuzetarief zodat leden die het niet zo breed hebben kunnen deelnemen dankzij de solidaire bijdrage van andere deelnemers. Let op, inschrijven is verplicht. Gelieve dit formulier in te vullen én tijdig het correcte bedrag over te schrijven naar BE89 5230 8027 8285 met de vermelding van je naam en 'Zomerkamp 2020'. Je vindt de nodige uitleg over het keuzetarief terug in het formulier. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.
Wie zich inschrijft, wordt toegevoegd aan een whatsappgroepje en ontvangt enkele dagen voor het zomerkamp een mailtje met alle nodige praktische info. Alle gegevens worden in strikte vertrouwelijkheid behandeld en conform de privacywetgeving.

Omwille van coronamaatregelen, uitgewerkt in overleg met o.m. De Ambrassade vzw en conform de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, verblijven we in een 'contactbubbel' van maximaal 50 deelnemers. Indien volzet kom je op een wachtlijst terecht. Wie tot voor 5 dagen voor het zomerkamp ziek is mag niet deelnemen maar kan kosteloos annuleren.

Vragen die je niet kwijt kan via het inschrijvingsformulier? Laat het asap weten aan de JG medewerker via [email protected] of geef een gil via het Facebookevenement !

Vergelijkbare gebeurtenissen

Gent, België
07 dec 2023 | 19:30
Met StuGent naar de Museumnacht!

!Save the date! Op donderdag 7 december gaan we samen naar de Museumnacht. De Gentse musea openen donderdagavond hun deuren van 18u tot 1u helemaal gratis voor jou. Elk van...

Lees verder ›

12 dec 2023 | 18:00
Online Open Forum 'Natuur en Klimaat'

Aan het begin van dit werkingsjaar kozen de Jong Groen-leden Natuur & Klimaat als jaarthema. Als nieuw bestuur willen we hier graag mee aan de slag gaan en organiseren daarom...

Lees verder ›
Gent, België
13 dec 2023 | 19:30
Werkgroep politiek Jong Groen Gent!

Jong Groen Gent organiseert op woensdag 13 december 19u30 opnieuw een werkgroep politiek op het gloednieuwe campagne secretariaat (Vlak naast Afsnis op St Jacobs). Op deze werkgroep bediscussiëren we de...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons