Limburg

Jong Groen Abeek

Zin in een tikkeltje groen in jouw buurt? Wil je graag jongeren leren kennen uit de buurt met dezelfde mening? Jong Groen Abeek zoekt jongeren uit Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Kinrooi en Peer die zin hebben om mee acties en activiteiten op te zetten.

- Like onze Facebookpagina dan snel, stel gerust vragen en stuur onze link door naar al je vrienden!

 

Jong Groen Bilzen

#comingsoon

 

Jong Groen Hapelt

Jong Groen Hapelt is een groep van enthousiaste, bewuste, schenenschoppende, wereldverbeterende, gedreven en gemotiveerde jongeren die samen willen tonen aan alle andere Neerpeltenaren, Overpeltenaren en mensen van Hamont-Achel dat HET ANDERS KAN.

Check de facebookpagina!

 

Jong Groen StuHasselt

Jong Groen StuHasselt start op! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Hasseltse studenten. Wil je mee een groene wind laten waaien door Hasselt? Of gelijkgezinden ontmoeten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en contacteer Ward of Sofie.

 

Jong Groen West-Limburg

Jong Groen West-Limburg schiet uit de startblokken! Onze afdeling is er voor jongeren uit de gemeenten Beringen, Ham, Heusden-Zolder, Lummen en Tessenderlo. Het groene gedachtegoed staat bij ons centraal en samen willen we werken aan een sameleving die zowel sociaal als ecologisch is. 

We bieden een mix van inhoud en ontspanning aan. Dit via vorminggevende activiteiten, debatten, lezingen en discussieavonden maar ook film- of café-avonden.

Wil jij je ook engageren voor Jong Groen West-Limburg? Aarzel dan niet om ons te contacteren via west-limburg@jonggroen.be en de facebookpagina van Jong Groen West-Limburg!

 

Je wil actief zijn in een afdeling van Jong Groen... maar er is geen lokale groep in je buurt? Contacteer mij gerust, dan gaan wij voor jou op zoek. Wie weet stampen we samen wel een nieuwe afdeling uit de grond?!

Rembert,
Afdelingsmedewerker Jong Groen

  • Dries De Smet
    published this page in Afdelingen 2017-09-17 11:51:31 +0200

Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws