14 Oct 2023 | 09:00

Ledenvergadering pollcomité Groen Gent

Parnassuskerk Oude Houtlei 120 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

We bereiden ons stilaan voor op de verkiezingen van volgend jaar. Exact 1 jaar voor we gaan stemmen, houdt Groen Gent een ledenvergadering om enkele belangrijke zaken te beslissen. En daar kunnen wij als jongeren onmogelijk op ontbreken!

In het eerste deel verkiezen we een Gents pollcomité. Het pollcomité is een groep van vrijwilligers dat als opdracht heeft om een voorstel voor een modellijst met kandidaten voor de lokale verkiezingen van 2024 samen te stellen. Deze lijst zal worden toegelicht en voorgelegd aan de ledenvergadering in maart 2024 die daarover zal beslissen. Uiteraard is het belangrijk dat we hier ook jonge mensen verkiezen die dan alles op alles zetten om lijsten te maken waar jongeren plaatsen én kansen krijgen!

Het tweede deel van de ledenvergadering bestaat uit uit een eerste sessie in kader van het programma voor de lokale verkiezingen.

Praktisch

👉 Zaterdag 14 oktober - Onthaal 9u, start vergadering 9u30

👉 Parnassus (Oude Houtlei 122, 9000 Gent)

👉 Inschrijven verplicht (zie mail van Groen Gent van 21/09/23: daar kan je via een knop in de nieuwsbrief inschrijven)

Check ook onze facebookevent voor meer info!

Komt en stemt! Laat de democratie werken, maar vooral, laat ons jonge mensen op de lijsten krijgen! Want de toekomst is van ons!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons