30 Mar 2023 | 20:00

Kiezen & beslissen: naar een nieuwe politiek

Blandijn Blandijnberg 2 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Op 30 maart ben je van harte welkom om deel te nemen aan een boeiend gesprek over de politiek van de toekomst in de Blandijn.
Onze gast van de avond is Lotte Stoops, die als Brussels parlementslid focust op de werking van burgerparticipatie.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we ons richten op innovatieve benaderingen zoals burgercommissies, die bijdragen aan een nieuwe vorm van democratie en burgerinspraak. We zullen ingaan op de werking van deze commissies en hoe ze het beslissingsproces in ons land kunnen moderniseren.Natuurlijk is er ruimte voor vragen en een open dialoog.

Kom en ontdek samen met ons en Lotte Stoops hoe we de samenleving van de toekomst vorm kunnen geven en hoe politieke vernieuwing de weg kan banen voor een meer participatieve democratie!

Check onze facebookevent voor meer info! 

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Leuven, België
31 mrt 2023 | 18:00
Sociale wandeling met Jong groen Oost-Brabant

Als jong-volwassenen terecht komen in de welzijnssector is een groot taboo, die vaker leidt tot een langdurige soms wel levenslange gevecht. Hoe overleef je isolatie van de maatschappij en wat...

Lees verder ›
Gent, België
01 apr 2023 | 20:00
Quiz Jong Groen Gent 2023

Grijp jij de eerste prijs? Weet jij alles van politiek, geschiedenis, wetenschap... tot de meest random weetjes? Kom tonen op onze Groene Quiz dat jouw ploeg heerst!Er is niet alleen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons