05 dec 2021 | 14:30

❗UITGESTELD: Naar een inclusief Jong Groen, met Uit De Marge

Kortrijksepoortstraat 192 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Update: Door de nieuwe maatregelen die het overlegcomité afgelopen vrijdag heeft beslist, zien we geen andere keuze dan deze sessie uit te stellen.  

De mensen van Uit De Marge hadden een sterke sessie voorbereid die niet tot haar recht komt in een volledige online setting of in een sessie zonder veel interactie. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om deze sessie uit te stellen. 

Uiteraard blijft een inclusievere werking van Jong Groen voor ons een prioriteit. We hopen hier dus snel een nieuwe datum voor deze sessie te kunnen droppen. 

Houd je goed in deze moeilijke tijden, 
Het Jong Groen bestuur 


Kom mee werken aan een inclusiever Jong Groen!

Al enkele jaren proberen we Jong Groen inclusiever en laagdrempeliger te maken. Ons doel: als groep en organisatie een afspiegeling van onze samenleving zijn. Door de hulp en inzet van vele van onze leden en vrijwilligers hebben heel wat nieuwe mensen vlot hun weg naar Jong Groen gevonden. 

Maar het kan altijd beter! Daarom hebben we Uit De Marge gevraagd om ons te helpen. Als experten én als "buitenstaanders" zien zij nog drempels die de meeste Jong Groenen over het hoofd zien.

Tijdens een sessie met één van hun medewerkers gaan we samen op zoek naar concrete ideeën en tools om de werking van Jong Groen toegankelijker te maken. Tijdens deze namiddag zijn jouw ideeën en ervaringen heel erg welkom! Of je nu net nieuw bent, of een oude rot. Ervaring hebt in inclusie of niet. Vlot je mening in een groep gooit of eerder van de stille aanpak houdt... Je bent welkom, dus wees er bij, deel, en leer bij! 

  • Wanneer? Zondag 5 december, tussen 14u30 en 17u30
  • Waar? In het gebouw van JNM: Kortrijksepoortstraat 192Gent
  • Vlot bereikbaar vanaf Gent Sint Pieters station met tramlijn 1
  • Schrijf je zeker in hieronder! Zo weten we met hoeveel we zijn en kunnen we alles volgens de nieuwe covid regels organiseren! 
  • Deze sessie is gratis en we betalen je kosten voor openbaar vervoer terug. 

Wil je hier graag mee aan werken, maar lukt het je niet om er fysiek bij te zijn? Schrijf je dan zeker in, dan ontvang je ook een link om de sessie online te kunnen volgen. We organiseren deze sessie namelijk hybride: fysiek in Gent én online via zoom. 

Vergelijkbare gebeurtenissen


01 jun 2023 | 19:00
Provinciale vergadering Limburg

De lijsten worden per provincie samengesteld en dus is het belangrijk dat we als Jong Groen ook strategisch nadenken en onze leden goed informeren over de organisatie van de verkiezingen,...

Lees verder ›
Brussel, België
02 jun 2023 | 09:00
Studyday at Greenhouse

Hey de blok is volop bezig en de bib zit constant vol... Geen zorgen want jong Groen Stubxl & EcoloJ hebben de oplossing!!  Kom gezellig studeren in het GreenHouse met...

Lees verder ›
Gent, België
04 jun 2023 | 14:00
Naar Dobberdag met Jong Groen Gent

Kom mee dobberen op het water van het prachtige Houtdok, tijdens DOBBERDAG  VOOR méér open zwemwater, TEGEN de gepland jachthaven (jawel, daar zijn planner voor  zie ook) Wie een bootje of...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons