09 May 2024 | 14:00

How EU Doin'?

Sint-Jacobs | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

How EU Doin'? 🇪🇺

Op 9 juni 2024 is het tijd om naar de stembus te gaan voor de Europese verkiezingen. En JIJ kan het verschil maken! Groen wil dat jouw stem wordt gehoord op het hoogste politieke niveau.

Gedaan met klimaatsabbotage door fossiele multinationals, conservatieven en extreemrechts. Groen blijft vechten voor een duurzamer Europa en meer klimaatambitie - we are NOT on a break. Strijd jij mee?
Kom op 9 mei zeker langs met jouw friends (of je lobster) bij Sint-Jacobs in Gent. Laat zien dat jij een ware unagi-meester bent door ons hindernissenparcours voor meer Europese natuur te overwinnen. Of plof gezellig neer in onze comfortabele zetel, ga in gesprek en vertel onze Europese kopstukken jouw prioriteiten voor Europa.

Vergeet niet te genieten van de fantastische DJ, de toffe sfeer en de lekkere drankjes.

Check ook onze facebookevent voor meer informatie!

🎵We'll be there for EU! 💚 

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons