25 May 2022 | 14:30

Heropstart Ecowarriors

Hey jij!

Trek jij wel eens de straat op voor klimaatrechtvaardigheid? Protesteer je met een vurige passie tegen racisme, seksisme en ongelijkheid? Wil je acties uitdenken zoals een sit-in voor het parlement, deur-aan-deur gaan voor een ander energiebeleid of eens een voetbalpartijtje spelen met kinderen van vluchtelingen?

Niet zo'n fan van fysieke acties?
Is een kritische online aanwezigheid meer je ding? Maak je graag tiktok’s of memes? Is het voor je niet zo moeilijk om een kritische tweet uit je mouw te schudden? Ook dan hebben de ecowarriors je nodig.

Op 25 mei om 14u30 nodigt Jong Groen je graag uit in Gent (locatie nog te bepalen). Daar komen alle geïnteresseerden samen en leggen we juist uit wat we samen kunnen doen.

Jij komt toch ook?

Schrijf je in

Kom je?

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen

Gent, België
26 jun 2022 | 15:00
Open Clean Air

Ghent, are you READY?  OPEN CLEAN AIR 2022  Propere, gezonde lucht is nog nooit zo een hop topic geweest! En daar gaan wij voor strijden en... dansen! Jong Groen Gent presenteert...

Lees verder ›
Oudenaarde, België
08 jul 2022 | 11:00
Zomerkamp

Van vrijdag 8 tem dinsdag 12 juli gaat Jong Groen op Zomerkamp in Oudenaarde!  Het wordt een vijfdaagse vol plezier, kennismaking, inhoud en ontspanning. Je kan de volle 5 dagen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons