01 May 2024 | 10:45

Dag van de Arbeid: een eerlijke wereld te winnen!

Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Jong Groen en Jong Groen Gent nemen deel aan 1 mei, de Dag van de Arbeid, omdat het een belangrijke dag is voor ons, arbeiders, vakbonden en progressieve bewegingen.

Op deze dag wordt wereldwijd de strijd voor de rechten van arbeiders en de arbeidersklasse herdacht en gevierd. Het herinnert aan de lange geschiedenis van arbeidersstrijd voor betere werkomstandigheden, eerlijke lonen, en sociale rechtvaardigheid.

Op deze Dag van de Arbeid verbinden we ons opnieuw aan onze idealen en aan de gezamenlijke inspanning om een eerlijke wereld te winnen. Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin rechtvaardigheid en solidariteit centraal staan, en waarin de stemmen van arbeiders overal gehoord worden.

 

Jong Groen loopt mee in de 1 meistoet. Je vindt ons blok achteraan terug. Meer details volgen nog dus check zeker ons facebookevent!

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons