28 feb 2022 | 20:00

Café Verde met Lode Cossaer

TBA Leuven 3000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Op 28 februari organiseren we onze 2de editie van het jaar van Café Verde met als centrale gast Lode Cossaer. Hij zal het die avond hebben over het liberalisme.

Een liberale gast bij de Leuvense Jong-Groenen? Jawel! Als jonge ecologisten hechten we veel belang aan ons openstellen voor andere meningen. In die context is het steeds interessant om kennis te maken met een andere visie op politiek.
Verder is het liberalisme één van de voorlopers van het ecologisme. Fundamenten als de integriteit van het individu, de zoektocht naar goede, universeel toepasbare regels en de bescherming van minderheden zijn principes die ons nauw aan het hart liggen die rechtstreeks afstammen vanuit de liberale traditie.

In deze Café Verde gaan we dan ook op zoek naar wat het liberalisme precies is, in hoeverre we gedeelde waarden hebben en waar onze verschilpunten precies liggen.
Ben je van Jong Groen en heb je altijd iets willen leren over het liberalisme? Wil je meer te weten komen over de politieke visie van Hayek en co. of vind je politieke filosofie op zich gewoon interessant? 

Check zeker onze facebookevent voor de bekendmaking van onze locatie!!

Vergelijkbare gebeurtenissen


17 jul 2024 | 18:00
Zomerkamp 2024

🌟Maak je klaar voor Zomerkamp editie 2024🌟 🏕️ Reserveer nu je plekje voor het vijfdaagse avontuur van 17 tot 21 juli in Borgloon! Of sluit aan vanaf vrijdag 19 juli....

Lees verder ›
Antwerpen, België
10 aug 2024 | 14:00
Jong Groen @ Antwerp Pride!

🏳️‍🌈Save the date darlings!🏳️‍🌈 Maak je klaar voor iets spectaculairs, want Antwerp Pride staat voor de deur!🎉 Bereid je voor om te dansen, te pronken, te springen en te wandelen...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons