Studenten

Jong Groen StuAnt

Jong Groen StuAnt bestaat sinds 2014! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Antwerpse studenten.

Natuurlijk is iedereen welkom en men zal ook willen komen. Omdat we een studentenclub zijn, vloeit er al eens wat gerstennat. Maar even goed gaan we voor het inhoudelijk debat, nodigen we sprekers uit of brengen we een bezoek aan een belangrijke Antwerpse organisatie binnen een bepaald thema. Neem een kijkje op Facebook en kom gauw eens langs!

 

Jong Groen StuBxl

Met een aantal Brusselse VUB-studenten starten we Jong Groen StuBxl op. Al de Brusselse studenten zijn welkom!

We willen het woord ‘politiek' weer in politieke studentenvereniging plaatsen. We zijn van mening dat universiteiten een voorbeeldfunctie hebben in onze maatschappij. Daarom schrijven we een manifest met werkpunten voor de VUB, die we via ludieke acties duidelijk zullen maken.

Daarnaast organiseren we filmavonden, uitstapjes en een maandelijkse caféavond met de Franstalige studenten van Ecolo J. 

Wil je mee een groene wind laten waaien door de VUB? Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina en kom zeker eens langs!

Jong Groen StuGent

Ben je student in Gent, politiek geïnteresseerd, en ligt je hart bij een eerlijkere, socialere en ecologischere wereld? Dan zijn de activiteiten van Jong Groen StuGent iets voor jou! Debatten, lezingen en discussie-avonden garanderen een razend interessant academiejaar. Raadpleeg onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze activiteiten:

Aarzel ook niet om ons een berichtje of email te sturen als je interesse hebt, of als je met een vraag zit!

Jong Groen StuHasselt

Jong Groen StuHasselt start op! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Hasseltse studenten. Wil je mee een groene wind laten waaien door Hasselt? Of gelijkgezinden ontmoeten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en contacteer Ward of Sofie.

 

Jong Groen StuLeuven

Jong Groen StuLeuven is een groep studenten aan de KU Leuven en de verschillende Leuvense hogescholen. We zetten ons samen in voor ecologische thema’s. Ons doel is om die thema’s onder de aandacht van de student te brengen en een platform te bieden aan jongeren die zich er graag in verdiepen. Zo willen we als jonge studenten onze bescheiden bijdrage leveren aan een duurzame en sociale samenleving. Wil je graag andere studenten leren kennen, die ook iets willen doen voor deze stad, dit land of deze wereld? Dan ben je bij ons op de juiste plaats!

We werken nauw nauw samen met Jong Groen Leuven, en organiseren zo vormende en ontspannende activiteiten: een toogpraat, een filmavond, een sofagesprek... en natuurlijk de Café Verdes, waar we interessante sprekers combineren met leuke muziek.Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen inbreng. Iedereen is steeds welkom, dus hou zeker onze Facebookpagina in het oog. Tot op één van de activiteiten!

 

Vragen over de nationale stu-werking van Jong Groen? Zotte studentikoze ideeën, plannen of suggesties? Aarzel niet om me te contacteren!

Rémy
Stu-verantwoordelijke Jong Groen

  • Dries De Smet
    published this page in Afdelingen 2017-09-17 11:58:22 +0200

Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws