Met deze survey leggen we je de visienota voor de campagne van de verkiezingen van 2024 voor. Je kan voor de nota voor ('Akkoord') of tegen ('Niet Akkoord') stemmen of je onthouden via 'Onthouding'.

  • Let op, enkel leden van Jong Groen kunnen een geldige stem uitbrengen conform het huishoudelijk reglement van Jong Groen.
  • Je stem is anoniem.
  • De standpunten worden aangenomen met absolute meerderheid. Dit wil zeggen dat het aantal stemmen pro groter moet zijn dan het aantal stemmen contra en onthoudingen samen.
  • We streven naar een participatiegraad van minstens 225 stemmende leden. Overtuig al je mede-Jong Groenen om ook te stemmen. Je hoeft geen expert te zijn in het thema om te mogen stemmen. Elke stem telt. Standpunten worden enkel aangenomen bij 100 geldige stemmen.
  • De stemming wordt geopend op 20/03/2023 om 17:00 en wordt stopgezet op 26/03/2023 om 23:59. De resultaten van de stemming worden in de loop van de daaropvolgende week bekend gemaakt onder onze leden.

Op zoek naardiscussie en pro- en contra-argumenten voor je je stem uitbrengt?
Nuttige feedback?

  • Voor of na het stemmen kan je steeds terecht in Jong Groen Intern, de gesloten Facebookgroep van Jong, waar je je argumenten en pleidooien kwijt kan. Er wordt een specifieke discussie opgezet over deze nota. Maak er gebruik van om je mede-leden te overtuigen om (voor of tegen) te stemmen! Deze website is enkel zichtbaar voor leden en enkel toegankelijk voor leden die inloggen.
  • Geef zeker ook je feedback over de procedure en stemtool zelf. Dat kan via deze link.
  • Je kan zeker ook rechtstreeks terecht bij Kilian, covoorzitter van Jong Groen, met al je input over deze visienota rond de verkiezingen!

Je kan de visienota hier nog eens nalezen.

Deze visienota werd voorbereid door de Werkgroep Campagne en wordt nu aan alle leden voorgelegd om het basisdemocratisch karakter van de verkiezingsstrategie te verhogen. De visienota werd ook reeds mondeling toegelicht op 19/03 op het 'Open Forum: Code Groen'.Breng hier je stem uit rond de visienota voor de campagne van 2024. Stemmen doe je door te klikken op 'voor', 'tegen' of 'onthouding'.

#detoekomstisvanons