Stage

JONG GROEN ZOEKT EEN STAGIAIR(E)!

Gebeten door politiek en op zoek naar een uitdagende stageplaats in het kader van jouw hogere schoolopleiding? Jong Groen zoekt een organisatorisch en communicatief talent dat affiniteit heeft met het groene gedachtegoed.

Je komt terecht in een klein team tijdens een zeer drukke periode, waardoor een hoge mate van zelfstandigheid vereist is. Daartegenover staat dat er veel vrijheid is om je eigen ding te doen en dat je mag samenwerken met onze topvrijwilligers. Jouw stagepakket kan aangepast worden naargelang jouw eigen wensen en de eisen van de school. Je werkt voornamelijk op het Groenhuis in Brussel (vlakbij station Brussel-Zuid).

Is jouw interesse gewekt? Mail zo snel mogelijk naar sielke@jonggroen.be met vermelding ‘stageplaats 2019’. We ontvangen van jou graag een korte motivatiebrief en een cv met een overzicht van jouw opleiding(en), hobby’s en buitenschoolse (vrijwilligers)werkervaringen.

Jong Groen staat open voor iedereen, ongeacht gender, etnisch-culturele achtergrond, seksuele voorkeur, handicap, of welke identiteit dan ook.

 

Graag tot binnenkort!

Groet van het voorzittersduo Mattijs en Marieke,
En uw potentiële collega’s Raf en Rembert

Reacties

Please check your e-mail for a link to activate your account.
  • Jeffrey Vansuyt
    published this page 2019-01-07 10:22:06 +0100
#detoekomstisvanons