Afdelingen in West-Vlaanderen

Jong Groen Brugge is een poltieke jongerenorganisatie. Vanuit een sociaal-groene visie op samenleving en politiek zorgt ze een recreatief, informatief, educatief en actiegericht activiteitenaanbod. Neem zeker een kijkje op hun Faceboopagina.

Woon je in Harelbeke of Deerlijk en wil je graag groenminded jongeren ontmoeten uit je buurt? Lijkt het je leuk om acties en activiteiten te organiseren? Dan is Jong Groen Gavers zeker iets voor jou! Neem gauw een kijkje op onze Facebookpagina en stuur ons gerust een berichtje!

Ben je een jonge Ieperling met een hart voor ecologisme? Heb je een mening en/of schrik je niet voor een politiek debat? Zit je vol frisse ideeën voor Ieper, dan is onze Jong Groen afdeling zeker iets voor jou!
Jong Groen Ieper dat zijn jonge burgers die de groen-progressieve ideologie delen. Strevend naar een duurzame maatschappij waarin rechtvaardigheid en solidariteit centraal staat, kijken we op een positieve manier naar de toekomst. Samenwerken aan een perspectief voor mens en milieu.

"The pie can't keep getting bigger, because the ingredients are running out. But there's enough for everyone already: provided we share it!" 

Geïnteresseerd? Ontmoet ons persoonlijk op één van onze activiteiten of contacteer ons via facebook. We vergaderen op café, want het moet niet altijd serieus blijven. :)

Ook in Izegem is er een Jong Groen-afdeling actief! Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle acties en activiteiten? Of ben je geïnteresseerd om eens een kijkje te komen nemen? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en stuur zeker een mailtje naar Simon!

Een stad als Kortrijk heeft bij uitstek nood aan jonge, frisse en groene mensen met goede ideeën. Alle Jong Groen leden in de randgemeenten zoals Kuurne, Wevelgem en Zwevegem waar momenteel geen Jong Groen werking is zijn bij ons meer dan welkom. Met Jong Groen in Kortrijk komen we regelmatig samen om van gedachten te wisselen, leuke activiteiten te organiseren (zoals een filmavond, toogpraat, quiz, enz.), de toestand in Kortrijk kritisch tegen het licht te houden en indien nodig actie te voeren. Woon of studeer je te Kortrijk, heb je een idee voor een leuk activiteit, heb je een voorstel over hoe het jeugdbeleid beter kan of wil je gewoon gezellig samen zitten met gelijkgezinden, iedereen is welkom.

Voor meer informatie check onze facebookpagina.

Jong Groen Middenkust bestaat uit een paar gepassioneerde, progressieve jongeren die Oostende terug probeert te doen bruisen zoals nooit te voren! Bij ons staan ruimte voor jongeren centraal, repetielokalen en laagdrempelige activiteiten waar iedere jonge ziel van kan genieten. Maandelijks komen we samen om te vergaderen en te relaxen, eten koken voor elkaar of samen een teusje drinken, een gezellige manier om aan politiek te doen volgens ons. Interesse? Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina.

Jong Groen Roeselare is een groep gemotiveerde en geëngageerde groep jonge mensen die (ludieke) acties en activiteiten op poten te zetten om maatschappelijke problemen in en rond Roeselare aan te kaarten. Interesse? Neem dan gauw een kijkje op onze Facebookpagina en stuur een mailtje naar Deniza.

Ook in Torhout verenigen jonge groenen zich. Heb je zin om mee te werken? Aarzel niet om contact op te nemen!

Anzegem

Jeremie Vaneeckhout
Statiestraat 79 bus: 3
8570 Anzegem
0474/620837

Oostkamp

Sam Vandenberghe
Emiel Welvaertstraat 6
8020 Oostkamp
0494 27 75 38

Zedelgem

Janos Braem
0494 24 25 83