Afdelingen in Limburg

Zin in een tikkeltje groen in jouw buurt? Wil je graag jongeren leren kennen uit de buurt met dezelfde mening? Jong Groen Abeek zoekt jongeren uit Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Kinrooi en Peer die zin hebben om mee acties en activiteiten op te zetten.

- Like - onze Facebookpagina dan snel, stel gerust vragen en stuur onze link door naar al je vrienden!

Jong Groen Hapelt is een groep van enthousiaste, bewuste, schenenschoppende, wereldverbeterende, gedreven en gemotiveerde jongeren die samen willen tonen aan alle andere Neerpeltenaren, Overpeltenaren en mensen van Hamont-Achel dat HET ANDERS KAN.

Jong Groen StuHasselt start op! Als studentenafdeling organiseren we inhoudelijke en ontspannende activiteiten voor alle Hasseltse studenten. Wil je mee een groene wind laten waaien door Hasselt? Of gelijkgezinden ontmoeten? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en contacteer Ward of Sofie.

Jong Groen West-Limburg schiet uit de startblokken! Onze afdeling is er voor jongeren uit de gemeenten Beringen, Ham, Heusden-Zolder, Lummen en Tessenderlo. Het groene gedachtegoed staat bij ons centraal en samen willen we werken aan een sameleving die zowel sociaal als ecologisch is. 

We bieden een mix van inhoud en ontspanning aan. Dit via vorminggevende activiteiten, debatten, lezingen en discussieavonden maar ook film- of café-avonden.

Wil jij je ook engageren voor Jong Groen West-Limburg? Aarzel dan niet om ons te contacteren via west-limburg [at] jonggroen.be en de facebookpagina van Jong Groen West-Limburg!

Herk-de-Stad

Jona Grauwels
0478 809 893

LIMBURG

GEZOCHT M/V/X met goesting! Je bent Jong Groen lid (of wil lid worden), woont in Limburg en wil mee je schouders zetten onder een (nieuwe) afdeling in je buurt? Geef zeker een seintje aan Shelly, de afdelingsverantwoordelijke van Jong Groen!

Regio Hasselt (Hasselt, Diepenbeek, Zonhoven)

Stijn Bruggen
0499620711