Nieuwjaarsreceptie 20 januari

2011 ligt achter ons. Het was een bewogen jaar voor Jong Groen!, met ondermeer een succesvol Congres Stad 2030, een heerlijk feestje op de laatste trein, een wervelende startdag, en als kers op de taart een geslaagde parodie op de electrabelspot.

Januari is traditioneel de receptiemaand en ook Jong Groen! brengt een toost uit. Dat doen we graag samen onze leden en geïnteresseerden.

Je kan met ons het glas komen heffen op vrijdag 20 januari om 18u30 in de Spiegelzaal van de Markten in Brussel (Oude Graanmarkt 5). Inschrijven doe je via www.jonggroen.be/nieuwjaarsreceptie.

Lezing politicoloog Hendrik Vos

Naar aanleiding van de internationale crisis, de occupy-protesten en de EU-strubbelingen nodigt Jong Groen! politicoloog Hendrik Vos uit, een man scherp van inzicht en rad van tong. Hij laat zijn licht schijnen op het voorbije jaar en wat komen zal.

Uitreiking Groene Bril

Jaarlijks reikt Jong Groen! op haar nieuwjaarsreceptie De Groene Bril uit, een prijs waarmee we een organisatie die zich inzet voor een groenere toekomst in de bloemetjes zetten.

De vier genomineerden dit jaar zijn studentenorganisaties: Big mouth - Big ideas (Antwerpen), Brussel 2.0: a new deal (Brussel), Core (Leuven) en UGent 10:10 (Gent). Jij kan bovendien zelf bepalen wie de prijs in de wacht sleept, stemmen kan tot 18 januari op www.jonggroen.be/degroenebril.

Een hapje en een drankje

Bij een nieuwjaarsreceptie hoort vanzelfsprekend een heerlijk glaasje en lekkere hapjes. We maken van de gelegenheid gebruik om elkaar de beste wensen voor een spetterend 2012 over te maken!

Recht van je werk? In De Markten kan je aan democratische prijzen een overheerlijk broodje eten.