Kickoff Campagne

Prik 14 april alvast vast in je agenda... want dan trappen we in 't Arsenaal in Mechelen de campagne voor de lokale verkiezingen op gang!

THINK GLOBAL 🌍 , ACT LOCAL 🌇
Met deze leuze trekt Jong Groen naar de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Jong Groen zal mee ijveren voor meer jongeren en jongerenthema's in de lokale politiek! Doet mee om lokaal verandering te brengen voor een solidaire en duurzame samenleving.

Wat kan je verwachten op 14/4? Een dag vol boeiende vormingen, interessante sprekers en véél meer. Hou het facebookevent in de gaten voor eventuele updates (en nodig een handvol vrienden uit).

Wie zich via deze pagina inschrijft mag rekenen op een gratis vegetarische broodjeslunch. Vergeet je dus zeker niet tijdig in te schrijven. Je ontvangt enkele dagen voor de activiteit alle praktische info en het gedetailleerde programma in je mailbox.

 


Het verloop van de dag:

Bij Jong Groen is iedereen welkom én daar werken we ook aan. Dit evenement is gratis. Als het voor jou moeilijk is om eventuele bijkomende kosten (vervoer, ...) te dekken, laat het ons weten op raf@jonggroen.be en we bekijken samen de mogelijkheden

WANNEER
April 14, 2018 at 10am - 5pm
WAAR
't Arsenaal
Hanswijkstraat 63
Witte Zaal
Mechelen 2800
Belgium
Toon op Google Maps
Contactpersoon
Jarno Willems ·

Schrijf je in...


Kom langs op één van onze evenementen...

Sociale media

Ontvang het laatste nieuws