Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

De Groene Week in de Voerstreek

Jong Groen trekt weer de wijde wereld in deze zomer. Ditmaal gaan we vijf dagen naar de Voerstreek. Van woensdag 4 tot zondag 8 juli vertoeven we in jeugdherberg 'De Veurs' in Sint-Martens-Voeren. Ondertussen is het programma zo goed als rond: een bezoek aan de brouwerij van Val-Dieu, het legendarische fort van Eben-Emael en het drielandenpunt, prachtige fietstochten door een adembenemende streek, een beversafari en dassenspotting, een KUBB-tornooi,...

Maar we wagen ons ook aan inhoudelijke debatten, een vorming spreekvaardigheid en een heuse clash der ideologieën. Op zaterdag vragen we raak aan onze Mystery Guest tijdens een heerlijke barbecue en afsluiten doen we samen met groene jongeren uit Aken, Luik, Maastricht en Oostenrijk met een Big Jump in de Maas.

Afspraak op woensdag 4 juli, mét fiets, om 11u30 aan het station van Tongeren, waar we onze tocht naar Voeren beginnen. Zondagnamiddag 8 juli breien we een einde aan dit mooie liedje in Maastricht, en rijden met fiets op trein terug de thuishavens tegemoet.

Deelname kost € 60 voor studenten en werkzoekenden en € 75 voor werkenden. Weekenddeelnemers betalen respectievelijk € 35 of € 45 (zij kunnen aansluiten op vrijdagavond, 20u @jhb De Veurs). Schrijf je in voor 10 juni!

Inschrijvingsgeld mag je overschrijven op het (nieuw!) rekeningnummer van Jong Groen: 523-0802782-85 met vermelding van naam, werkend/ntwerkend en week/weekend.

Het uitgebreide programma kan je via deze link vinden.

De inschrijvingen zijn afgesloten.