21 apr 2022

Wat zijn de eco-warriors?

Trek jij wel eens de straat op voor klimaatrechtvaardigheid? Protesteer je met een vurige passie tegen racisme, seksisme en ongelijkheid? Wil je acties doen zoals een sit-in voor het parlement, deur-aan-deur gaan voor een ander energiebeleid of eens een voetbalpartijtje spelen met kinderen van vluchtelingen? Dan is eco-warrior op je lijf geschreven!

Wat doe je als eco-warrior?

Als deel van de eco-warriors brainstorm je over simpele tot spectaculaire acties die hoop geven of oproepen tot systeemverandering. Daarna bereiden we ons voor om die acties effectief uit te voeren.

 

Gewenste kwaliteiten van een eco-warrior

Een beetje creatief zijn, samen in groep kunnen overleggen, je ergens voor engageren en dat allemaal overgoten met goeie portie enthousiasme.

Let op, voor dit engagement is lidmaatschap van Jong Groen een vereiste. Lid worden van Jong Groen kan makkelijk en kosteloos via https://www.jonggroen.be/word_lid

 

“What we offer”

Eco-warrior worden doe je vanuit een innerlijke drang om de wereld beter te maken. Je haalt betekenis en meerwaarde uit de acties en na een tijd ontwikkel je heel wat organisatietalent. Iets dat je er gratis bij krijgt is het plezier en groepsgevoel dat een eco-warrior zijn met zich meebrengt.

 

Interesse?

Neem dat zeker contact op met Jasper, die onze nationale acties trekt:

Meld je hier aan als eco-warrior.

#detoekomstisvanons