Ledendag

De zon schijnt, de lente piept om de hoek. Voor Jong Groen betekent dat: tijd voor de ledendag! Dit jaar gaat die door in Leuven. Op zondag 29 april trekken we erop uit, een ideale gelegenheid om wat mensen te leren kennen of eens goed bij te kletsen.

We vliegen er onmiddellijk in met een avontuurlijke vlottentocht. Vier banden, de nodige planken en enkele touwen, meer heb je niet nodig om als een echte avonturier zelf een vlot te bouwen. We laten we ons vlot te water op de Dijle en varen van Korbeek-Dijle naar Heverlee.

Nadien volgt een bierwandeling langs oude cafés en verdwenen brouwerijen in het centrum van Leuven. Altijd al willen weten wat het verschil is tussen een kroeg en een estaminet? Ontdek het tijdens de wandeling!

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan als de bliksem in via www.jonggroen.be/ledendag. Om 11u40 spreken we af in het station van Oud-Heverlee, van daaruit wandelen we samen naar het vertrekpunt voor de vlottentocht (vanuit Leuven vertrekt er een trein naar Oud-Heverlee om 11u28).