Jongerenvertegenwoordiger jeugdwerk

De OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) en het Europees Jeugdforum organiseren van 12 tot 14 december 2011 een Conferentie in Parijs over Jeugwerkgelegenheid. Jongeren, jeugdwerkers, experts en beleidsmakers zullen in debat treden om met een brede blik op zoek te gaan naar uitwegen uit de jeugdwerkgelegenheidscrisis, zowel op Europees als internationaal niveau. Een kans dus om je stem te laten horen aan de Europese beleidsmakers over één van de heetste items en meest prangende problemen van dit moment. Op 12 december vindt een capacity building sessie plaats voor de jongerenvertegenwoordigers, de twee daaropvolgende dagen worden volledig gewijd aan debat.

De Vlaamse Jeugdraad kan hiervoor één jongerenvertegenwoordiger afvaardigen. Ben je vertrouwd met dit thema en wil je de stem van de Vlaamse jongeren hierover laten weerklinken in de wereld, stel je dan kandidaat vóór dinsdag 25 oktober!

Meer informatie en het kandidatenformulier vind je hier. Om je kandidaat te stellen vul je de gevraagde persoonsgegevens in en antwoord je op de vragen in het Engels.