FYEG zoekt een stagiair

De FYEG (Federation of Young European Greens) is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste stagiair voor het kantoor van de FYEG in Brussel! De stage duurt 3-5 maand, start zo snel als mogelijk en eindigt op 19 december 2008 of 28 februari 2009. Ben je jong, groen en actief, of zoek je een stage voor je bachelor of master? Neem dan contact op met jonas [at] jonggroen.be (Jonas De Meyer), Internationaal Secretaris van Jong Groen!.

Om in aanmerking te komen voor de stage moet je jonger zijn dan 30 jaar, goede beheersing van de Engelse taal hebben, zelfstandig kunnen werken en affiniteit hebben met grafisch design en het onderhouden van websites. Je taakomschrijving omvat onder meer het bijstaan van de Secretary General van de FYEG, het ondersteunen van de Europese Verkiezingscampagne en onderzoek verrichten naar FYEG-activiteiten en de verschillende lidorganisaties.

Deadline voor kandidatuur is 11 oktober. De maandvergoeding bedraagt 250 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de FYEG of bij jonas [at] jonggroen.be (Jonas).