Bart Dhondt in pole position

Ecolo en Groen in Brussel-Stad hebben donderdag officieel het startschot gegeven voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Ecolo-fractieleidster in het Brussels parlement, Marie Nagy trekt de lijst, de tweede plaats is voor de voorzitter van Jong Groen, Bart Dhondt.

Bart krijgt een sleutelrol in de campagne in aanloop naar de verkiezingen van 2012 in Brussel, waar Ecolo-Groen dus met een tweetalige lijst opkomt en met een duidelijk groen project. Voor een stad waar het leefmilieu en de levenskwaliteit een recht zijn en een realiteit voor iedereen. Voor een betere dienstverlening, meer netheid, een betere mobiliteit, met meer plaats voor de voetganger, de fietser en het openbaar vervoer.
Lokale verkiezingen zijn voor jongeren een manier om een eerste engagement op te nemen in de politiek. Jong Groen wil dan ook stevig inzetten op 2012 door jongeren warm te maken voor lokale politiek.

De voorzitter van Jong Groen is dus alvast gelanceerd voor 2012. Dat jonge groenen overal ten lande zijn goede voorbeeld mogen volgen!

http://www.groenbrussel.be/gemeenteraadsverkiezingen_2012_in_stad_brusse...

http://www.brusselnieuws.be/artikel/ecolo-en-groen-samen-naar-de-kiezer-...

http://www.telebruxelles.net/portail/info/info-regionale/16950-les-verts...