Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

(W)arme samenleving


Congres armoede en sociale ongelijkheid

Op zaterdag 18 april staat het orgelpunt van het werkjaar gepland. Dan vindt ons congres armoede en sociale ongelijkheid plaats in Leuven. We bespreken er de congrestekst met beleidsvoorstellen over het jaarthema. ‘Decenniumdoelen 2017', een netwerk van twaalf sociale en armoedeorganisaties trekt immers aan de alarmbel: "Besparingen dreigen armoede nog te vergroten". Jong Groen wil met dit thema dieper ingaan op ontstaan en vormen van armoede en sociale ongelijkheid bij jongeren.

Een werkgroep stoomde de tekst met standpunten klaar. Wil je een wijziging van de tekst voorstellen? Dat kan door amendementen in te dienen met je afdeling of met twee andere leden van Jong Groen. Nadien verzamelen we al die amendementen en daarover stemmen we dan op de dag van het congres. Via deze link vind je alle praktische info. Je leest er wie kan deelnemen aan het congres, hoe je amendementen kan indienen en waar de congresintro's plaatsvinden.

Schrijf je zeker in voor het congres door onderstaand formulier in te vullen.

Het congres vindt plaats in de raadzaal van het Provinciehuis in Leuven (Provincieplein 1, vlakbij het station van Leuven). We starten om 10u, omstreeks 18u is het einde voorzien.