Statusbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

CONGRES // Migratie, weg naar vrijheid?

Er is wellicht geen thema zo actueel en omstreden als migratie. De kranten staan er vol van en iedereen heeft er wel iets over te zeggen.

Het angstdiscours lijkt de overhand te voeren, met extreemrechts op kop. De kwetsbaren van onze samenleving worden tegen elkaar opgezet zonder een verbinding te maken tussen ongelijkheid in eigen land en wereldwijd.

Aan de andere kant is er dan weer een discours van de rijkdom van diversiteit en vooral van onze menselijkheid. Wat met onze grenzen? Hoe vrijwaren we de mensenrechten? En hoe willen we integratie bevorderen? Kom mee discussiëren en stemmen!

Op zaterdag 22 april bepalen we de standpunten van Jong Groen over migratie. Plaats van afspraak is het Provinciehuis in Leuven.

DOE MEE

Wil je weten hoe je mee kan beslissen over de standpunten? Via deze link vind je alle info. Je leest er wie kan deelnemen aan het congres, hoe je amendementen kan indienen en hoe je je kan voorbereiden.

PRAKTISCH

Schrijf je zeker in voor het congres door het formulier hieronder in te vullen. Inschrijven kan tot donderdag 20 april. Dan ontvang je tijdig alle praktische informatie en het congresboek met amendementen waarover we zullen stemmen. We zorgen ook voor een vegetarische lunch.

Locatie van het congres op zaterdag 22 april is het Provinciehuis in Leuven (Provincieplein 1, vlakbij Leuven station). Starten doen we om 9u30.