Welkom aan boord van Climate Express

Eind dit jaar vindt in Parijs een cruciale internationale klimaattop plaats. De klimaatbeweging blaast verzamelen. Twee weken lang, van 29 november tot 13 december, overspoelen we de Franse hoofdstad om mee de politieke agenda te bepalen. Ook Jong Groen ontbreekt niet en gaat mee met de Climate Express.

Het startschot van de klimaattop gebeurt met een gigantische klimaatmars op 29 november. Groen en Jong Groen gaan met zoveel mogelijk mensen mee. Ga mee en schrijf je in via 
www.climate-express.eu. Vermeld bij je inschrijving zeker de organisatie Jong Groen. Als je ook lid bent van Groen krijg je dan de helft van je deelnameprijs terugbetaald.

Nog drie acties om je extra te motiveren:

  • ​Kom op 20 november zeker naar onze volgende filmavond. We tonen ‘No Time’ van Naomi Klein en dat in Antwerpen!

  •  Het bestuur van Jong Groen gaat de uitdaging aan: vanaf 50 inschrijvingen voor Jong Groen gaat 1 bestuurslid verkleed als dier naar Parijs. Elke 5 inschrijvingen extra, zorgen voor een extra bestuurslid dat verkleed gaat.
  • We overspoelen de sociale media met #COPfie. Zet een foto van jezelf en je ticket voor de Climate Express op facebook, twitter, instagram, snapchat…

Word zeker ook lid van de facebookgroep Jong Groen gaat naar Parijs! Daar krijg je de laatste praktische nieuwtjes zeker te horen.