19 Sep 2020 | 10:00

Bestuursverkiezingen 2020

Zaterdag 19 september verkiezen we bij Jong Groen opnieuw heel wat van onze kernvrijwilligers!

Vanwege corona gaan deze verkiezingen dit jaar online door (via Zoom) en niet in het Groenhuis. De concrete uren en linken naar de online stemming krijg je in je mailbox als je je hieronder inschrijft. 

We gaan op zoek naar

  • Een nieuwe bestuursploeg (voor 1 jaar) van 10 vrijwilligers 
  • Twee vertegenwoordigers van Jong Groen in de Politieke Raad van Groen (voor 2 jaar) (twee verschillende genderidentiteiten) 
  • Eén vertegenwoordiger van Jong Groen bij 11.11.11, de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging (voor 2 jaar).
  • Tenslotte kan je ook een jaarthema kiezen dat volgens jou centraal moet staan in het komende bestuursjaar.

Alle nodige info over de functies en de procedures lees je op onze website.

Schrijf je zeker in via de knop hieronder! Dan zenden we je tijdig alle nodige informatie via mail en kan je op de kandidaten van jouw keuze stemmen! 

Al onze functies zijn vrijwillig en dus onbetaald. Maar Jong Groen staat wel in voor vervoerskosten en andere onkosten die je in je functie zou moeten maken.

Zoek je meer informatie of heb je vragen? Neem dan zeker contact op met Robbe (robbe@jonggroen.bevoorzitter van onze Raad van Bestuur) of remco@jonggroen.be (medewerker van Jong Groen)

Alle Jong groen leden kregen via mail een bundel met een overzicht van de kandidaten en thema's voor de verkiezingen. Vind je deze mail niet terug? Stuur dan een mailtje naar info@jonggroen.be en we sturen je een bundel!  


UPDATE 19/09 8u50

De inschrijvingen zijn gesloten. Wil je als Jong Groen-lid toch nog deelnemen? Stuur een mailtje naar rembert@jonggroen.be en hou je inbox in de gaten. 

Vergelijkbare gebeurtenissen

Turnhout, België
24 sep 2020 | 15:30
Bike wash | Jong Groen Kempen

Jong Groen houdt van de fiets en de trein. Jouw fiets eens goed in de watten leggen, dat doen we met plezier! Wij staan klaar om jouw spaakjes eens flink...

Lees verder ›
Brussels, België
27 sep 2020 | 09:00
Belgian Flags against Vlaams Belang | Jong Groen Brussel

NL - Op 27/9 plant Vlaams Belang een optocht met de auto naar Brussel. Ons antwoord tegen deze invasie van haat: zo veel mogelijk tricolores uithangen. Wij roepen elke Brusselaar...

Lees verder ›

27 sep 2020 | 13:00
refugee walk 2020

Wereldwijd waren nooit zo veel mensen op de vlucht voor geweld, oorlog en vervolging. Sommige vluchtelingen zijn wekenlang te voet onderweg, op zoek naar een veilige thuis. Tijdens de Refugee...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons