19 Sep 2020 | 10:00

Bestuursverkiezingen 2020

Zaterdag 19 september verkiezen we bij Jong Groen opnieuw heel wat van onze kernvrijwilligers!

Vanwege corona gaan deze verkiezingen dit jaar online door (via Zoom) en niet in het Groenhuis. De concrete uren en linken naar de online stemming krijg je in je mailbox als je je hieronder inschrijft. 

We gaan op zoek naar

  • Een nieuwe bestuursploeg (voor 1 jaar) van 10 vrijwilligers 
  • Twee vertegenwoordigers van Jong Groen in de Politieke Raad van Groen (voor 2 jaar) (twee verschillende genderidentiteiten) 
  • Eén vertegenwoordiger van Jong Groen bij 11.11.11, de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging (voor 2 jaar).
  • Tenslotte kan je ook een jaarthema kiezen dat volgens jou centraal moet staan in het komende bestuursjaar.

Alle nodige info over de functies en de procedures lees je op onze website.

Schrijf je zeker in via de knop hieronder! Dan zenden we je tijdig alle nodige informatie via mail en kan je op de kandidaten van jouw keuze stemmen! 

Al onze functies zijn vrijwillig en dus onbetaald. Maar Jong Groen staat wel in voor vervoerskosten en andere onkosten die je in je functie zou moeten maken.

Zoek je meer informatie of heb je vragen? Neem dan zeker contact op met Robbe (robbe@jonggroen.bevoorzitter van onze Raad van Bestuur) of remco@jonggroen.be (medewerker van Jong Groen)

Alle Jong groen leden kregen via mail een bundel met een overzicht van de kandidaten en thema's voor de verkiezingen. Vind je deze mail niet terug? Stuur dan een mailtje naar info@jonggroen.be en we sturen je een bundel!  


UPDATE 19/09 8u50

De inschrijvingen zijn gesloten. Wil je als Jong Groen-lid toch nog deelnemen? Stuur een mailtje naar rembert@jonggroen.be en hou je inbox in de gaten. 

Vergelijkbare gebeurtenissen


30 nov 2020 | 19:30
Let's talk about sex..ism and racism on social media! | Jong Groen Kempen

Meer dan ooit worden meningsverschillen online uitgevochten. Wordt dit versterkt door social media?  Of kunnen we social media net gebruiken om een tegenwind te bieden?  Wij nodigen Jessika Soors (ex-federaal parlementslid),...

Lees verder ›

30 nov 2020 | 20:00
Bestuursverkiezingen 2020 | Jong Groen Leuven

Naar jaarlijkse gewoonte kiezen we op het einde van de maand november een nieuw bestuur voor Jong Groen Leuven en Jong Groen StuLeuven. Dit jaar kiezen we ervoor nieuwe bestuursleden...

Lees verder ›

05 dec 2020 | 10:45
Afdelingsdag

Je bent actief in één van de vele lokale groepen van Jong Groen? Of je wil je graag lokaal engageren maar je weet niet goed hoe?  Reserveer alvast zaterdag 5...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons