19 Sep 2020 | 10:00

Bestuursverkiezingen 2020

Zaterdag 19 september verkiezen we bij Jong Groen opnieuw heel wat van onze kernvrijwilligers!

Vanwege corona gaan deze verkiezingen dit jaar online door (via Zoom) en niet in het Groenhuis. De concrete uren en linken naar de online stemming krijg je in je mailbox als je je hieronder inschrijft. 

We gaan op zoek naar

  • Een nieuwe bestuursploeg (voor 1 jaar) van 10 vrijwilligers 
  • Twee vertegenwoordigers van Jong Groen in de Politieke Raad van Groen (voor 2 jaar) (twee verschillende genderidentiteiten) 
  • Eén vertegenwoordiger van Jong Groen bij 11.11.11, de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging (voor 2 jaar).
  • Tenslotte kan je ook een jaarthema kiezen dat volgens jou centraal moet staan in het komende bestuursjaar.

Alle nodige info over de functies en de procedures lees je op onze website.

Schrijf je zeker in via de knop hieronder! Dan zenden we je tijdig alle nodige informatie via mail en kan je op de kandidaten van jouw keuze stemmen! 

Al onze functies zijn vrijwillig en dus onbetaald. Maar Jong Groen staat wel in voor vervoerskosten en andere onkosten die je in je functie zou moeten maken.

Zoek je meer informatie of heb je vragen? Neem dan zeker contact op met Robbe ([email protected]voorzitter van onze Raad van Bestuur) of [email protected] (medewerker van Jong Groen)

Alle Jong groen leden kregen via mail een bundel met een overzicht van de kandidaten en thema's voor de verkiezingen. Vind je deze mail niet terug? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we sturen je een bundel!  


UPDATE 19/09 8u50

De inschrijvingen zijn gesloten. Wil je als Jong Groen-lid toch nog deelnemen? Stuur een mailtje naar [email protected] en hou je inbox in de gaten. 

Vergelijkbare gebeurtenissen


11 mrt 2021 | 20:00
Oe ist? - Kopzorgen bij studenten

Het tweede semester is al een paar weken bezig. Hoog tijd om eens in te checken:"Oe ist met jou?" We maken er met Jong Groen StuGent en Jong Groen StuBxl...

Lees verder ›

13 mrt 2021 | 09:45
Provinciaal afdelingstreffen (WVL) & AV

Een must voor alle trekkers van Jong Groen-groepen in West-Vlaanderen.Op zaterdag 13 maart, tussen 10u en 12u, steken we online de koppen samen. We focussen op het (digitaal) werven van...

Lees verder ›

13 mrt 2021 | 15:00
Grenzen van fatsoen - Naar een humaan migratiebeleid

Kiezen we voor een open grenzenbeleid of gaan we vol voor de push-backs om vluchtelingen buiten de Europese grenzen te houden? Of zijn circulaire migratie of arbeidsmigratie de heilige graal...

Lees verder ›
Alle evenementen ›
#detoekomstisvanons